in Bitcoin

Bitcoin, jonka hinta on 50 000 dollaria, voi olla häiritsevä asia

Siitä lähtien, kun Bitcoin ylitti 40 000 dollaria, sijoittajat ovat olleet pakkomielle 50 000 dollarin hintatavoitteesta. Tämä ei ole vain tärkeä psykologinen asema, vaan myös uusi ATH.

Kun hinnat ovat tällä hetkellä hieman alle, 50 000 dollaria

Kun hinnat ovat tällä hetkellä hieman alle, 50 000 dollaria näyttää väistämättömältä. Jotkut haluavat käteistä täällä, ja voimme hyvin nähdä suuren vetäytymisen, kun tämä tavoite on saavutettu. Mutta ketjutiedot viittaavat siihen, että sijoittajat voisivat menettää suuremman liikkeen, jos he pitävät 50 000 dollaria Bitcoinin alkuun. Itse asiassa nämä tiedot viittaavat siihen, että 50 000 dollaria on puolet tasosta, jonka se voisi saavuttaa nykyisessä härkäkierrossa.

Julkaisemisesta lähtien Bitcoinilla on kohtuullinen, hieman yli 5%: n voitto. Nämä voitot vievät Bitcoinin yli 47 000 dollariin ja seuraavat useita positiivisia kehityksiä sekä muutaman viime tunnin aikana että koko viikon ajan. Yksi keskeinen kehitys, sääntely, on vahvistus siitä, että Miamin pormestari Francis Suarez on päättänyt ottaa Bitcoinin käyttöön monilla strategisilla tavoilla. Näihin kuuluvat työntekijöiden salliminen saada maksu BTC: ssä, kerätä kaupunkimaksut ja verot BTC: ssä ja sijoittaa kaupungin valtiovarainministeriö BTC: hen.

Kun Wallstreet on jo lämmennyt ajatukseen, sääntelyviranomaiset pääsevät alukselle asettamaan selkeän polun Bitcoinille pääsemään valtavirtaiseen käyttöön lähivuosina.

Tavoite: $ 110K BTC kuukaudessa

Suurimmalle osalle se voi olla liian myöhäistä, koska hinnat voivat helposti olla yli 100 000 dollaria. Glassnoden perustaja ja johtaja Rafael Schultze-Kraft on jakanut kaavion, joka osoittaa Bitcoinin pumppaavan vielä 135% nykyisessä härkäkierrossa. Ketjussa toimiva analyytikko seuraa markkinaosuuden ja Thermon korkosuhdetta ja heidän rooliaan aiemmissa hintakehityksissä. Hän toteaa, että viimeksi, kun nykyiset suhteet olivat nykyisellä tasolla, Bitcoin nousi vielä 135%. Jos se onnistuu, se työntää Bitcoinin noin 110 000 dollariin, mikä voi olla heti kuukaudessa.

Viimeiset härkämarkkinat, $ BTC, olivat ~ 8500 dollaria, kun Marketcap – Thermocap oli nykyisellä tasolla – ja nousi vielä 135% huipulle vain kuukaudessa.

Asiat voivat mennä nopeasti. Kyllä, tällä kertaa on erilainen, mutta vain siinä tapauksessa: 135% tästä on ~ 110k $.

Viime viikkoina Bitcoinin hinta näyttää siirtyvän positiivisiin uutisiin. Hype ja spekulaatiot ovat riittäneet hintojen nostamiseen lähes 50 000 dollariin. Kun uutiset hidastuvat, kaaviot palaavat suuntaukseen, mutta siihen mennessä jotkut sijoittajat ovat hämmentyneet siitä, että 50 000 dollarin huippu menettää mahdollisuuden kaksinkertaistaa tämä.